Uus Seat Leon tuleb järgmisel aastal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seat IBE
Seat IBE Foto: SCANPIX

Seatil on tänavu plaanis suurendada oma läbimüüki kaheksa kuni 10 protsenti, tuleval aastal on plaanis turule tuua neli uut mudelit, kinnitas ettevõtte juht James Muir.

Muiri sõnul on uus Seat Ibiza ST ja Seat Alhambra mudelid tõstnud võrreldes eelmise aastaga nende läbimüüki märgatavalt ning 2012. aastal on plaanis esitleda uut Seat Leoni, täiesti uut väikeautot, uut nelja uksega sedaani ning uuenenud Seat Ibizat, vahendab Whatcar.

Uue Leoni kujustusest võib aimu saada ideeautolt IBE (pildil), mida esitleti juba aasta tagasi. Toona räägiti uue Leoni saabumisest juba 2011. aastal, kuid nagu selgub, jääb see siiski järgmisse aastasse. Hiljemalt järgmise aasta Genfi autonäituse ajaks peaks uus Leon olema tootmisküps, üht-teist võib oodata ka juba sügisesel Frankfurdi autonäitusel.

James Muir, kes võttis Seati juhtimise üle 2009. aastal, on koostanud põhjaliku viieaastase brändi ümberkorralduskava.

«See on viimaseks katseks päästa Seati bränd,» ütles Muir Seati juhi kohale asudes ja tunnistas, et tema VW Groupi ülemused on arusaadavalt Seati seisus pettunud. Müük oli aasta-aastalt langenud ning kahjum ülatus üle 100 miljoni euro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles