Parimad podcast’ide äpid

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: istockphoto.com

Viimane aasta on toonud mitmeid uusi eestikeelseid jutusaateid ehk podcast‘e. Selle põhjus on internetiajastu – meil on telefonid taskus ja miks mitte kuulata tüütul autosõidul või pikal jalutuskäigul saateid huvipakkuvatel teemadel, kirjutab Hardi Keerutaja kirjutab tehnoloogiaportaalis Digitark.

Podcast‘id, mida mina kuulan, katavad teemasid poksist kuni välismaal elamiseni. Kõige parem osa tuleb aga siit: kõik need on tasuta. Jääb üle ainult sobivad välja valida. Aga enne, kui neid mugavalt kuulama saab hakata, on vaja mõnusat äppi, mis aitab loendamatute episoodide seas korda luua, kustutada juba kuulatud osi ja tirida uusi. iPhone’il on juba ostes peal “Podcasts”, mis just selleks mõeldud ongi. Androidi puhul on valik kirjum.

GOOGLE PLAY MUSIC

Algselt muusikakuulamiseks mõeldud, kuid üha kasvav podcast‘ide platvorm. Valik täieneb ja ka kuulajaskond. Leidub nii vähetuntud saateid kui ka väga populaarseid. Võimalus lasta märku anda, kui lemmik-podcast‘i uus episood ilmub. Kui sul on Android, siis tõenäoliselt leiad selle oma äppide seast juba praegu.

Androidile leiad siit.

Milliseid proadcasti äppe on veel olemas, vaata juba lähemalt Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles