Nädalavahetusel saab Tallinnas Harley-Davidsonidega tasuta ringi lõristada

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harley-Davidsoni demoveok
Harley-Davidsoni demoveok Foto: Harley-Davidson

Harley-Davidsoni juba legendaarne, 23 mootorratast kandev demoveok peatub eeloleval nädalavahetusel Tallinnas, et võimaldada kõigil soovijatel tasuta testida uusimaid Harley-Davidsoni mudeleid.

Sündmus ise on selgelt turundusliku iseloomuga ja kannab nimetust «Harley on Tour», ent see võimaldab kõigil soovijatel saada paremat ülevaadet Harley-Davidsoni mootorratastest ning neid tasuta proovida.

«Kõigis peatuspunktides saavad huvilised proovida 23 erinevat Harley-Davidsoni mudelit, mis annavad hea läbilõike kogu Harley-Davidsoni valikust. Tänavu on meil kaasas kaheksa mudelit touring-rataste hulgast, seal hulgas ka uhiuus Road King Special. Lisaks täielik esindatus Dark Custom seeria mudelitest, teiste seas ka uusim Street Rodi mudel,» ütles Harley-Davidsoni Kesk- ja Ida-Euroopa turundusjuht Michal Fric.

Harley-Davidson soovitab huvilistel end juba varakult proovisõidule registreerida ja sobiv mudel välja valida. Proovisõidule minekuks peavad kõigil soovijatel kaasas olema kehtiv ID-kaart ning juhiluba. Testsõitusid ning vajalikku varustust selleks saab broneerida kodulehel www.harley-davidson.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles