Samsung uuendas ülipopulaarse J-seeria mobiiltelefone

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Galaxy J5 ja J7
Galaxy J5 ja J7 Foto: Samsung

Samsung tutvustas Eestigi ostjate seas ülipopulaatse Galaxy J sarja uusi mudeleid J7, J5 ja J3.

Eestis olid möödunud aastal J3 ja J5 mudelid enimmüüdud telefonid vastavalt Elisas ja Tele2-s Telias oli J3 neljandal kohal. Uued mudelid jõuavad Eestis müügile juulis.

Uus Galaxy J3 on nüüd samuti metallist korpusega ja mälumaht on kasvanud 16 GB-ni. RAM-mälu näitajaks on keskklassi telefonidele omaselt 2GB. Telefoni 13-megapiksline tagakaamera on varustatud autofookusega, aku mahutavuseks on 2400 mAH, mis on kerge vähenemise suund. Ekraani suuruseks viis tolli ning selle kvaliteedi osas pole eelkäijaga võrreldes midagi muutunud (resolutsioon 720p).

Galaxy J5 on saanud Full-HD kvaliteedis super AMOLED ekraani ning sellel mudelil on 13 MB ning esi- kui tagakaamera. Seadmele on võimalik lisada kuni 256GB mälukaart, sisseehitatud mälu suuruseks jäi 16 GB. RAM kasvas 2-lt 3-le GB-le. Seade on saanud ka võimsama 1.6GHz kaheksatuumalise protsessori. Ekraani suuruseks ikka 5,2 tolli ning aku mahutavuseks 3000 mAh.

Ka uuel Galaxy J7-l on Full HD super AMOLED ekraan, pikem akuiga (3600 mAh) ning 3GB RAM mälu. Salvestusmälu ikka kõigest 16 GB. Kaamera on sellel seadmel sama, mis J5-l. Ekraani suuruseks 5,5 tolli.

Eelmistest mudelitest eristab uusi J7 ja J5 telefoni sõrmejäljelugeja. Kõigi seadmete tarkvaraplatvormiks on Android 7.0 Nougat.

Telefonide hinnad on vastavalt 219, 279 ja 339 eurot.

«Galaxy J-seeria on üks enimmüüdumaid telefoniseeriaid Eestis ja terves Euroopas. Oleme kindlad, et ka uus Galaxy J-seeria oma täiustatud disaini, suurepärase kaameratehnoloogia ja kõrgelt hinnatud lisavõimalustega on atraktiivne valik nii praegustele kui uutele klientidele, kes otsivad ilusat disaini, võimekat nutitelefoni ning seda kõike mõistliku hinnataseme juures,» rääkis Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles