Pildid ja video: Porsche kuulutas maailma suurimal mängumessil E3 üllatuslikult välja uue 911 mudeli (1)

Rait Piir
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Porsche on otsustanud teha debüüdi arvutimängude tööstuses ja tutvustas maailma suurimal meelelahutuslikul elektroonikamessil E3 oma uut, peaaegu 700 hobujõulist 911 GT2 RS-i. 

Tegu ei ole debüüdiga mõnel autonäitusel, mis toimub Detroidis, Genfis või New-Yorgis. Porsche otsustas kuulutada välja täiesti uue mudeli Los-Angeles toimuval elektroonikamessil E3, kuhu koondub igal aastal kokku suur osa arvutimängude tööstusest. Tegu ei ole just kohaga, kust võiks oodata uut sportautot. 

Porsche jaoks on see mõnevõrra kannapööre, sest siiani polnud võimalik Porsche autosid suuremates arvutimängudes üldse nähagi. See tulenes Porsche ja mänguhiiglase Electronic Arts vahelisest litsentsilepingust, mis kaotas nüüd lõpuks kehtivuse. See tähendab seda, et sportautode tootja on otsustanud tugevalt siseneda mängutööstusse ja juba praegugi ilutseb uus 3,8 liitrise topelt turboga 911 GT2 RS tulevase võidusõidumängu Forza Motorsport 7 kaanel. 

Tegu on vaid ühe hiljutise näitega sellest, kuidas autotööstus liigub üha uuematesse suundadesse. Näiteks on Las Vegases toimuv tarbijaelektroonika mess CES konkureerinud juba mitu aastat Detroidi autonäitusega uute debüütide osas. 

Allikas: The Verge

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles