Huawei P9 Lite 2017 – nutitelefon, mis on sama kiire ja aktiivne nagu sina!

Huawei
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Huawei P9 Lite

Sa võtad maksimumi oma päevast. Sa ei raiska aega. Su elustiil on kiire ja aktiivne ning sul on vaja telefoni, mis peaks sinuga sammu ega aeglustaks sind. Sul on vaja Huawei P9 Lite nutitelefoni.

Su elu ei lähe lihtsalt mööda – sa naudid seda täiel rinnal igal hetkel. Aega ei saa raisata – sul on vaja avastada, lõbutseda, proovida ning kogeda asju! Sa armastad muusikat, mis sind iga tujuga saadab. Sa peatad aja, tehes pilte kohtadest, kus sa käid, ning inimestest, keda sa kohtad. Sa pead alati ühendust. Sa oled alati kõigega kursis ja tead kõike, mis ümberringi toimub. Kas sa oled märganud, kui oluline on su nutitelefon selle kõige juures? See on sinu kontrollkeskus ja väline mälu, sinu päevik ja ustav kaaslane. Seega on loogiline, et telefon peaks olema samasugune nagu sina: kiire, dünaamiline, aktiivne. See peab sinuga sammu pidama.

P9 Lite 2017 on just selline telefon. See on täpselt selliseks disainitud. Juba algusest peale, kõige esimesest visandist joonestuslaual, oli selle kallal töötanud inseneridel üks ülesanne: luua seade, milles oleks elegantsus ja stiil kombineeritud suurepärase akukestvusega ning mis suudaks kasutajale ehk sulle pakkuda piisavat jõudlust, et telefon suudaks sinuga sammu pidada.

Foto: Huawei P9 Lite

Selle ülesande täitmiseks otsustasid disainerid kasutada HiSilicon Kirin 655 protsessorit, mis pakub pikka akukestvust ning suurepärast jõudlust. Kuidas see võimalik on? Protsessoril on kaheksa Cortex-A53 arvutustuuma, ent nad kõik pole ühesugused. Neljal neist on taktsagedus 1 GHz ning nad on disainitud vähest jõudlust nõudvate tegevuste sooritamiseks. Seega vähendavad nad energiakulu ja kui sul pole parasjagu vaja, et telefon töötaks täiel võimsusel, siis töötab ta energiasäästlikult, pikendades sellega aku eluiga. Ülejäänud neli tuuma täidavad teist eesmärki. Need 1.7 GHz taktsagedusega tuumad annavad sinu P9 Lite 2017 nutitelefonile hulgaliselt arvutusvõimsust ning tohutult lisajõudlust.

Nii nagu arvutitel, on ka su nutitelefonil vaja piisavalt mäluruumi, et see suudaks kiirelt ümber lülituda piltide tegemiselt Facebooki, Snapchati ja veebilehitsejale, mängides samal ajal taustal Spotifyst muusikat. P9 Lite 2017 nutitelefonil ei saa vaba mälu kunagi otsa, sest sel on 3 GB muutmälu, mis tagab kõikide su rakenduste sujuva töötamise.

Samuti ei pea sa muretsema, kas sul on piisavalt ruumi kõikide tehtud videote, jäädvustatud fotode ning allalaetud muusika jaoks. 16 GB sisemälu on siin suureks abiks. Ent sellist asja nagu liiga palju vaba ruumi pole olemas ning mõnikord saab see otsa täiesti ootamatul hetkel. Õnneks on P9 Lite 2017 nutitelefoniga sul alati olemas tagavaraplaan: microSD kaardi pesa võimaldab sul oma telefonimälu suurendada kuni 256 GB võrra!

On veel üks asi, millele tihti ei pöörata tähelepanu uut telefoni valides: operatsioonisüsteem. Ilmselge on see, et see peaks olema Android. Kõik rakendused, mida oled harjunud kasutama, on sellel saadaval ning erinevate tootjate loodud lisaseadmed töötavad sellega samuti, nii et sa ei pea muretsema ühilduvuse pärast. Huawei on hoolitsenud ka selle eest, et sul oleks Androidi eriti mugav kasutada. Nad on loonud oma kasutajaliidese EMUI, mille versioon 5.0 on P9 Lite 2017 nutitelefonil saadaval. EMUI on selge ja minimalistlik kasutajaliides mitmete lisafunktsioonidega, mis muudavad su elu lihtsamaks ja telefoni kasutamise mugavamaks.

Huawei P9 Lite 2017 kohta saad rohkem informatsiooni siit

Foto: Huawei P9 Lite
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles