Uus Samsung Gear 360

, Digitarkade klubi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Samsung.com

Ajal, mil internet ja suhtlusvõrgustikud hakkavad juba vaikselt tavapiltidest küllastuma, suudab Samsung uue Gear 360-ga foto ja videohuvilisi meeldivalt üllatada. 360˚ piltide ja videote tegemine on tehtud mõnusalt lihtsaks ning mugavaks. Sellega saab nüüd hakkama igaüks, kes soovib. Lülita vaid kaamera sisse ja pildista, kas ühe nupu vajutusega või taba õige hetk oma nutiseadme ekraanilt kaugelt juhtimisega. Tulemus jääb põnev ja laseb sind ümbritsevat jagada hoopis uutmoodi, veelgi vahetumalt ja uue vaatenurga alt, kirjutab Marko Palm tehnoloogiaportaalist Digitark.

Mis on Gear 360 kaamera ?

Samsung Gear 360 kaamera on huvitav lisaseade, millega saad teha 360˚ pilte ja videoid. Lisaks võid teha mugavalt panoraampilte. Kaamerat saab pildistamiseks kasutada ilma nutiseadmeteta, kuid selleks, et saaksid kasutada kõiki võimalusi, on soovitav siiski ühilduv nutitelefon või tahvel ning tasuta Gear 360 rakendus. See on leitav Play poest (Androidile) või App Store-st (iOS seadmetele).

Gear 360 pildistab ja filmib Micro SD kaardile

Aku kestvust lubatakse Gear 360-ga filmides kuni 130 minutit. Kui sellest peaks jääma väheks, saad kaamera tööaega akupanga abil veelgi pikendada. USB-C kaablit pead hoidma siis enda lähedal, sest iga majapidamises neid veel laenuks anda ei ole. Fotode ja videote salvestamiseks on vajalik MicroSD mälukaardi olemasolu. Gear 360 toetab kuni 256 GB mahutavusega mälukaarte.

Loe uue Samsung Gear kohta lähemalt.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles