Mis on grillipeo hädavajalikud kaaslased?

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Eesti ilmaga on selline huvitav lugu, et see muutub tihti ja kardinaalselt. Seega on ilm täiesti mõistetav jututeema. Sellega on eriti suvel seotud meie kauaoodatud unistused ja lootused. Kui on soov korraldada sõpradele ülehomme grilliõhtu, siis ei või kuni viimase hetkeni kindel olla, kas ilma ikka peab. Kui sa oled aga tehnikafänn, siis on hulgaliselt vidinaid ja äppe, millest on grillipeol kasu. Olenemata ilmast ja sellest, kas sütel küpseb liha või juurvili, kirjutab Hardi Keerutaja tehnikaportaalist Digitark.

Kõlar

Ilma muusikata ei möödu vist ükski meeleolukam grillimine. Kui just aiamajakesse pole veetud korralikku helisüsteemi, siis järgmine parim variant on kaasaskantav Bluetooth-kõlar.

Akupank

Kellelgi on alati aku tühjaks saamas, eriti, kui käes on õhtu. Oleks kurb, kui suurepärane playlist Spotifyst katkeb ja telefon enam pilti ette ei võta. Nii vidinahullul kui ka tagasihoidlikul peoperemehel võiks üks akupank käepärast olla. See tänulik pilk külaliselt, kes saab soovi korral oma kõige olulisema nutiseadme laadima panna, on seda kuhjaga väärt.

Sajandi latern

Kui vaatamata valgetele öödele jääb valgusest väheks, siis eriti lahe vidin on just sellisteks olukordadeks mõeldud BioLite’i Bluetooth lamp. Olles ise pisike, suudab see valgustada päris suure ala. Lambiga käib kaasas ka äpp, millega saab lambi tugevust ja värvi muuta. Valgusallikas töötab 12 000 mAh aku pealt ja seda saab kasutada ka näiteks telefoni laadimisjaamana.

Loe Digitargast ka teisi grillipeo soovitusi.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles