Gemly – järjekordne digitaalsete mängude pood

Andri Allas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Gemly'st saab uus Steam?
Kas Gemly'st saab uus Steam? Foto: Techland

Techland, mille koodiridadest on jõudnud meieni sellised populaarsed mängud nagu Dying Light ja Call of Juarez, sisenes digitaalsete mängude müügi turule. Selleks on loodud platvorm nimega Gemly, mis pakub mänge Windowsi, Linuxi ja Maci platvormidele.

Hetkel on Gemly mängude valik väga väikene, sisaldades peamiselt Techlandi enda loodud ning levitatud mänge, aga ka näiteks Warner Bros. Interactive Entertainmenti, Tripwire Interactive’i, Harebrained Schemesi ja Sega teoseid. Samuti lubab Techland, et Gemly kaudu hakkavad nad levitama oma mängudele eksklusiivset sisu. Hetkel võib sealt leida mängu Dying Light: The Following – Enhanced Edition hinnaga 19.99€, Steam pakub sama mängu hinnaga 49,99€.

Techland lubas, et järgneva aasta jooksul on Dying Lightile tulemas koguni 10 tasuta lisa, kas ja kuidas saavad need olema seotud Gemlyga, saame varsti teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles