Spotify jõuab lõpuks ometi ka Xboxile

Sten Kohlmann, level1.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Populaarne muusikarakendus saab varsti veel ühe uue väljundi.
Populaarne muusikarakendus saab varsti veel ühe uue väljundi. Foto: Spotify

Kui Mihkel Raud senimaani enda konsoolivalikut teinud pole, ent muusikaäpp Spotify oli üks nendest elementidest, mis kaalukaussi PlayStation 4 poole nihutas, siis nüüd tuleb tal nullist alustada – Spotify on jõudmas ka Xbox One’ile.

Spotify Xboxile tulek paljastus eelmisel nädalal, kui tähelepanelikud redditi kasutajad märkasid, et Xbox Live’i programmijuhi Larry Hyrbi (teatud ka kui Major Nelson) tegevusvoog sisaldas ühte rakendust, mis konsoolidest seni vaid PlayStationitel kasutada on olnud. Üsna pea kinnitas seda ka üks teine redditi kasutaja, kellel olla väidetavalt juurdepääs õppematerjalidele, milles samuti kõnealust äppi on mainitud. Nüüdseks on internetti jõudnud rakenduse veebisait, ent kasutada seda veel ei saa. Tõenäoliselt muutub see aga õige pea ning siis saamegi mängimise ajal head muusikat kuulata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles