Tele2 ja Viasat lasid hinna alla

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2.
Tele2. Foto: Ants Liigus

Tele2 ja Viasat hakkasid tänasest pakkuma ühispakette, kus ühelt koduinternetti ja teiselt teleteenust ostes saab kokkuvõttes teenused mõnevõrra odavamalt.

Täpsemalt tuli turule kaks kombopaketti. 25-eurose kuutasuga Hõbepakett sisaldab piiramatu mahuga internetiühendust allalaadimiskiirusega 30 megabitti sekundis ja üleslaadimiskiirusega 10 megabitti sekundis ning ühtekokku rohkem kui 25 Eesti, tõsielu-, uudiste-, laste- ja elustiilikanalit. Pilk ettevõtete veebilehele ütleb, et eraldi tellides tuleks nende teenuste eest kokku maksta 31 eurot.

Teine, 28 eurot kuus maksev Kuldpakett hõlmab lisaks filmi-, spordi- ja Vene telekanaleid. Eraldi tellides tuleks selle paketi ja Tele2 koduinterneti puhul kokku maksta kokku 43 eurot.

Liitumistasu kombopakettidel puudub ning teenuse hinnas sisaldub vajalike seadmete rent ja paigaldus.

Viasati turundus- ja kommunikatsioonijuhi Tanel Taali sõnul on uus lahendus koos Tele2ga kõige soodsam õhu kaudu leviva telepildi ja kiire interneti ühispakett Eestis.

Telia puhul tuleb näiteks 20/10 kiirusega interneti ja põhipaketi puhul tasuda kuus 27 eurot, millele lisandub seadmete üür 5 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles