Finnairi lend pöördus vahetult enne Kaunases maandumist tagasi (1)

Rait Piir
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helsinkist Kaunasesse läinud lend pöördus vahetult enne sihtkohas maandumist tagasi ja võttis suuna uuesti Helskini poole.
Helsinkist Kaunasesse läinud lend pöördus vahetult enne sihtkohas maandumist tagasi ja võttis suuna uuesti Helskini poole. Foto: Flightradar24

Kell 09.45 Helsingist Kaunase poole startinud Finnairi lend AY131 pöördus vahetult enne Kaunasesse jõudmist Helsingi poole tagasi. 

Pardal viibinud Eesti Meedia veebireklaami Baltikumi müügidirektor Raido Soom kommenteeris Postimehele, et tegu polnud tehnilise rikkega. «Midagi tõsist meil ei olnud, aga nad ei saanud Kaunases maanduda, sest seal polnud vastavat hooldusbaasi,» nentis Soom.

«Kui nad oleks maandunud, siis poleks tohtinud uuesti õhku tõusta,» lisas Soom. «Hakkasime Kaunases maanduma ja siis tõmmati ots üles ja oligi tagasi Helsingi poole minek.» 

Juhtunut kinnitas ka Finnair, kes vabandas ebamugavuste pärast. Kõigile reisjatele leiti ettevõtte sõnul uus lend. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles