Tallinna ühe auklikuma tänava kapitaalremont saab tänavu alata

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökaugud Pallasti tänaval. Tänav saab korda alles pärast seda, kui tänava all olev soojatrass kapitaalremonti läheb.
Löökaugud Pallasti tänaval. Tänav saab korda alles pärast seda, kui tänava all olev soojatrass kapitaalremonti läheb. Foto: Mihkel Maripuu

Lasnamäe linnaosas asuva Pallasti tänava remont seisab juba kaks aastat ASi Tallinna Küte taga. Tänavu võib remont sel lõigul siiski alguse saada.

Pallasti tänava remont oli algselt plaanis juba 2009. aastal, kuid kui selgus, et Tallinna Küte kavatseb seal soojatorustikke uuendada, lükkas linnavalitsus selle pealinna ühe auklikuma tänava kapitaalremondi edasi.

Tänavu mais või juunis alustab küttefirma aga seal lõpuks ometi euroraha toel projektiga, mille käigus ühendatakse Lasnamäe kaugküttevõrguga tarbijad, kes seni on olnud ühendatud sealse kolme lokaalkatlamaja ja ühe boilerjaamaga. Projekt haarab Pallasti tänavat alates Kivimurru tänavast kuni Pallasti 26 ning peaks  valmima septembris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles