Stuudio lõi Mass Effect Andromeda kirstukaane sisse viimased naelad

Martin Liivand, level1.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadel ilmunud Mass Effect Andromeda sai oodatust jahedama vastuvõtu osaliseks.
Kevadel ilmunud Mass Effect Andromeda sai oodatust jahedama vastuvõtu osaliseks. Foto: EA / Bioware

BioWare kinnitas hiljuti avaldatud teadaandes, et Mass Effect: Andromeda üksikmänguosise toetamine uuenduste näol lõpetatakse ning teos ei saa tulevikus ühtegi allalaetavat lisapakki.

BioWare’il on olnud alates Andromeda väljalaskest raskusi teose mängijate huviorbiidile lennutamisega ning tundub, et nüüd on otsustatud triiviv kosmoselaev lõplikult hüljata. Stuudio andis teada, et hiljutise 1.10 uuenduse näol on tegu viimase üksikmängu putitava uuendusega ning erinevalt varasematest Mass Effecti mängudest ei jätku Andromeda lugu allalaetavates lisades. Kuigi mitmikmängu osise toetamist on plaanis jätkata, siis muus osas on teose viimane kirstunael kinni löödud.

Teadaandes tänab Andromeda tiim kõiki mängijaid ning avaldab lootust, et ehk saame tulevikus uuesti koos kaugeid galaktikaid avastama minna. Lootus sureb viimasena, ent näib, et vähemalt lähiajal me järgmist Mass Effecti mängu ei näe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles