SMITi uus juht on Ragner Paevere

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragner Paevere
Ragner Paevere Foto: SMIT

Siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse (SMIT) uueks juhiks saab alates esmaspäevast Ragner Paevere, kes töötab praegu SMITi platvormiteenuste osakonna juhina.

IT-valdkonnas on Paeverel kogemust üle 15 aasta, millest enam kui kümme on ta töötanud juhtivatel ametikohtadel. Enne SMITiga liitumist 2016. aasta kevadel töötas ta pikalt Telias. Ta on ettevõtluskõrgkoolis Mainor lõpetanud ettevõtluse ja ärijuhtimise eriala.

Paevere valiti välja 28 kandidaadi seast. SMITi senine juht Merle Küngas siirdub lapsehoolduspuhkusele.

SMIT pakub siseturvalisusega seotud infosüsteemide haldust ja arendust häirekeskusele, päästeametile, politsei- ja piirivalveametile, sisekaitseakadeemiale ja siseministeeriumile. SMIT pakub oma klientidele ka raadio- ja kõnesidet.

Inimesed puutuvad SMITi infosüsteemidega märkamatult kokku näiteks siis, kui politseinik tänaval kiirust mõõdab, kui on vaja helistada hädaabinumbril 112, piiri ületades või isikut tõendavaid dokumente tellides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles