Stepist golfini: pole päikese all spordiala, mida Apple Watch varsti mõõta ei oskaks

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple Watch on ka hea kaaslane sportimisel.
Apple Watch on ka hea kaaslane sportimisel. Foto: Marko Palm, Digitark

Apple’i operatsioonisüsteemi iOS11  beetaversioon annab kooditundjaile aimu, et inimkond pole nähtavasti leiutanud veel spordiala, mida nutikell Apple Watch peagi oskuslikult mõõta ei suudaks.

Viimase iOS 11 beetaväljalaske failid viitavad nimelt, et Apple plaanib lisada hulgaliselt mõõdetavaid harjutusi oma kellaplatvormi watchOS4, mis peaks ilmavalgust nägema juba septembris.

Nimelt on portaal iHelp BR avastanud ikoone ja nimetusi, mis näivad olevat uute treeniprogrammide osaks. «Kuigi neid pole veel esitletud watchOS 4 beetas, on uus iOS11 ikonograafia tõenäoliselt seotud ühendatud Apple Watchi mõõdetavate aktiivsustega,» kirjutab portaal.

Foto: iHelp BR

Uued mõõdetavad spordialad on muu hulgas sulgpall, barre, bowling, pesapall, kriket, tantsimine, ratsutamine, vehklemine, kalapüük, venitamine, golf, võimlemine, hüppenööriga hüppamine, kikkpoks, pilates, purjetamine, suusatamine, stepptants, jõutreening ja surfamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles