Uus 3D printer laseb lastel ise mänguasju teha

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed vaatavad kuidas 3D printer töötab teaduse ja tehnoloogia muuseumis.
Lapsed vaatavad kuidas 3D printer töötab teaduse ja tehnoloogia muuseumis. Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA

3D printimine pole ammu enam ainult teadlastele ja arhitektidele. Indiegogo's kogub toetust lastele suunatud ja lihtsasti kasutatav 3D printer, mis laseb läbi nutitelefoni mänguasju printida.

Toyboxi on reklaamitud kui ainsat 3D printerit, mida lapsed saavad koheselt ja intuitiivselt kasutada, ilma taustateadmiste või koolituseta. Printer laseb ühe puutega lastel printida erinevaid objekte, võimaldab teha väikseid mängufiguure, enda mänguklotse või ehteid.

Tootjad lubavad kõrgresolutsioonilist detailide täpsust ja 3D printeri kohta taskukohast hinda.

Kui lapsed soovivad ise enda loomingut luua siis sisaldab Toyboxi platvorm erinevaid äppe, mis lasevad kasutajal disainida enda mänguasju või objekte. Hiljem on võimalus enda looming ära salvestada, et seda jagada sõprade või perega.

Printerit laste järgi puhastada pole vaja, sest tootjad lubavad, et seda tuleb väga minimaalselt hooldada. Vahetada on vaja ainult printeri «tinti», mis ei ole mürgine, on biolagunev ja saadaval ettevõtte poest.

Esialgne hind Toyboxile on 199 dollarit ja esimeste tellijateni pannakse kaup teele eeldatavalt 2018 aasta jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles