Alcatel lansseeris IFAl kaks uut telefoni, mis on peagi saadaval ka Eestis

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Idol 5 mobiil
Idol 5 mobiil Foto: tootja

Alcatel lansseeris Berliinis toimunud IFA tarbetehnoloogiamessil kaks uut nutitelefoni, mis saabuvad Eestis müügile juba oktoobris – kiirlaetav Alcatel A7 ning kahe sotsiaalmeediakonto toega IDOL 5.

«Alcatel A7 on võimsuse ja töökuse ülim kombinatsioon. Sisseehitatud kaheksatuumaline protsessor, kuni 6. kategooria 4G LTE-ühilduvus, täiustatud kaamera ning aku vastupidavus lubavad tehnikahuvilistel oma elule hoogu juurde anda, et senisest veelgi rohkem ära teha,» ütles Alcateli Euroopa tootejuht David Derrida messil.

Tänapäeval on aku vastupidavusest saanud pea kõige olulisem näitaja. Seetõttu ongi uus Alcatel A7 varustatud vastupidava 4000 mAh akuga, mis lubab kogu päeva jooksul katkematult meelt lahutada. Sellel on kiirlaadimise funktsioon, tänu millele saab kasutaja telefoni ruttu turgutada.

Kuni 6. kategooria 4G LTE-ühilduvus tagab Alcatel A7 kasutajatele juurdepääsu mobiilse lairibaühenduse kõige suurematele kiirustele. Kaheksatuumalise protsessoriga varustatud A7 pakub 32 GB ROM-i ja 3 GB RAM-i, mis tagavad multimeediasisu voogedastusel või suuremahuliste failide allalaadimisel kiiruse ja sujuva kasutuskogemuse. Tänu mikro-SD-kaardi pesale saab kasutaja suurendada salvestusruumi kuni 128 GB-ni.

Alcatel A7 on varustatud 16 MP tagakaameraga, millel on f/2.0 ava ning ülikiire faasituvastusega automaatne teravustamissüsteem (PDAF), mis tagab. Seade on varustatud ka 8 MP esikaameraga.

Seadmel on suur 5,5-tolline ekraan. Saadaval on see alates oktoobrist ning selle soovituslik hind on 229 eurot.

Alcateli IDOL-sarja vastne liige IDOL 5 on 7,5 mm liitumiskohtadeta alumiiniumkorpusega metallkorpusega ja 5,2-tollise 423 ppi ekraaniga, mis on kaetud 2,5 D kumera klaasiga.

IDOL 5-l on 13 MP tagakaamera, millel on f/2.0 ava ja 1,12 µm piksline ülikiire hübriidne automaatne teravustamissüsteem (PDAF + CAF) koos kahetoonilise LED-välklambiga

Seade on varustatud ka 84° lainurkobjektiivi ja esivälguga 5 MP esikaameraga.

 IDOL 5 on varustatud uue funktsiooniga App Cloner, mis lubab kasutajatel olla aktiivne mitmel sotsiaalmeediakontol korraga. Nii saab kasutada ühes seadmes eri kontosid, et eristada muu hulgas isiklikku ja töökontot või isiklikke ja grupivestlusi.

IDOL 5 on saadaval alates oktoobrist soovitusliku hinnaga 239 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles