Kuidas Samsung Galaxy Note 8 süttimiskindlaks tegi?

Erki Oras
, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Kui Galaxy S-seeria on olnud Samsungi lipulaevaks, siis Note on omakorda olnud Galaxy tipuks. Kahjuks aga põhjustas just Note’i seitsmes mudel eelmisel aastal Samsungile katastroofi, millest vaid vähesed telefonitegijad välja oleks tulnud. Arvukalt ootamatuid isesüttimisi tekitas olukorra, kus Samsung terve tooteseeria tagasi kutsus. Hoolimata arvukate fännide protestidest. Olukord oli nii hull, et Samsung mõtles isegi kogu tooteseeria lõpetamisele. Õnneks aga olukord nii kaugele ei läinud ja Samsung tutvustas äsja oma uut Note 8 nuhvlit, mille turvalisusele on ekstra tähelepanu pööratud, kirjutab Erki Oras tehnoloogiaportaalist Digitark.

KUIDAS UUS MUDEL TURULE JÕUAB?

Uue mudeli turvalisuse tagamiseks ehitas Samsung testimiseks neli uut hoonet, kuhu paigutas 700 inseneri ning palkas kolm sõltumatut testimisfirmat. Viimased veetsid seal neli kuud, testides rohkem kui 200 000 telefoni ja veel eraldi 30 000 akut. Testimise käigus töötas Samsung akude kontrollimiseks välja 8-punktilise protsessi. Kui valmis akupartiis üks aku ei läbi sellest kasvõi ühte punkti, siis läheb ümbertegemisele terve partii! Kokku läheb iga kuu hävitamisele kuni 3% akude kogutoodangust.

Loe Digitargast lähemalt, mis on Samsungi 8 kontrollpunkti, mille telefoni aku peab läbima.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles