Subaru esitles uut Imprezat

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

New Yorgi autonäitusel toodi avalikkuse uue Subaru Impreza tootmisküps versioon, mis on senisest sportlikust kompaktautost muutunud pigem klassikaliseks pereautoks, vahendab whatcar.ee.

Subaru Impreza legendaarne sportautode DNA käib nüüdsest täiesti omaette rada hiljuti turuletoodud Subaru STI Racing sportsedaani näol ning uue põlvkonna Impreza pakub senisest oluliselt ruumikamat ning luksulikumat interjööri.

Sõiduki telgede vahe on kasvanud 25 mm võrra, võimaldades märksa mugavamat äraolemist auto tagaistmetel. Subaru teatel on tõelise arengu läbi teinud interjööris kasutatavad materjalid, muutes seal valitseva õhustiku mitu klassi kõrgemale kuuluvatele autodele iseloomulikuks.

Uus Impreza on välja töötatud kõige kõrgeimad turvanõudeid arvesse võttes. Senisest veelgi kokkupõrkekindlam turvakere ning juhi põlveturvapadi kuuluvad uue Impreza puhul standardvarustusse.

Uue mudeli Euroopa versiooni hinnatase ning mootorivalik selgub mõnevõrra hiljem. Kindel on siiski see, et uue Impreza põhivarustuses on kõige nüüdisaegsemad kütusesäästlikud boksermootorid, Subaru sümmeetriline nelikveosüsteem ning start-stop tehnoloogia.

Neljanda põlvkonna Subaru Impreza jõuab viieukselise luukpärana Eestis müügile juba selle aasta teisel poolel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles