Eestis juba tegevust lõpetav Soome idufirma: õppisime, et peame täielikult pühenduma

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ResQ-Clubi Eesti juht Indrek Kaing
ResQ-Clubi Eesti juht Indrek Kaing Foto: Ettevõte

Alates tänasest lõpetab Eestis tegevuse toidu raiskamise vastu võitlev Soome idufirma ResQ Club, kes hindab kiirelt Eestisse laienemist heaks õppetunniks sellest, milliseid vigu edaspidi vältida.

«Lühidalt öeldes – tegemist on ju idufirmaga, kasvufaasis tuleb vaadata, mis hetkel milliseid otsuseid teha. Meil on kindlasti Eesti turule naasmise plaan, küsimus on lihtsalt millal ja kuidas,» kommenteeris ResQ Clubi Eesti juht Indrek Kaing, vahendab Äripäev.

Soomes üksnes mõne kuuga edu saavutanud idufirma ResQ Club laienes mullu augustis ka Eestisse, et aidata siinsetel restoranidel päästa muidu prügimäele minevat toitu. «Igal turul, kus me tegutseme, tahame anda sajaprotsendiliselt kvaliteetset teenust ja kasutajamugavust, kuid sellisel tasemel ei suuda me paraku praegu Eestis tegutseda,» ütles firma juhatusse kuuluv Sauli Böhm.

Ta märkis, et kuna nad polnud veel väga paljudel turgudel tegutsenud, õppis ettevõte Eestist, kuidas teha paremini turu-uuringuid ja valida uusi turge ning sai aru, et uuele turule sisenedes peab olema valmis alati sellele täielikult pühenduma. 

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles