Eesti ettevõte arendab Omaanile 8,2 miljoniga uue töölubade süsteemi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupleja Omaanis
Kaupleja Omaanis Foto: SCANPIX

Tarkvaraettevõte Nortal on allkirjastanud Omaaniga 8,2 miljoni eurose lepingu, mille raames arendab ettevõte riigile uue töölubade süsteemi, kirjutab uudisteportaal Times of Oman.

Uue süsteemi kaudu saavad Omaani tööle minevad inimesed taotleda või uuendada töölubasid interneti kaudu ning kogu tööviisade taotlemine viiakse üle Nortali arendatavasse süsteemi.

Projekt aitab lihtsustada töölubade väljastamise süsteemi ning muudab selle senisest läbipaistvamaks, samuti ei pea tööviisade taotlemiseks enam külastama erinevaid valitsusasutusi ja ministeeriume.

Töölubade taotlemise internetti kolimine toimub kuues etapis ning riigi tööjõuministeeriumi ametniku sõnul peaks süsteem täielikult valmima kahe aasta jooksul.

Seniselt süsteemilt üle minemise etappide seas on andmete kogumine, informatsiooni klassifitseerimine, prooviperiood ning süsteemi ametlik käivitamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles