Galerii: pilk tippkohtumise kajastajate köögipoolele

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestis pole nähtavasti kunagi varem olnud korraga nii palju välismaa ajakirjanikke kui täna-homme seoses Tallinnas toimuva digitippkohtumisega - toome teieni värsked fotod Kultuurikatla kõrvale rajatud meedialinnakust, kus nad maailma siit tähtsaid uudiseid toodavad.

Töökohti on meile siin loodud 300 ringis, enamus neist oli täna õhtuks juba broneeritud - Reuters, Bloomberg, Yle... Töötelgis on korralik WiFi internet, soovijaile ka püsiühendus, vett on, kohvi on, varsti pakutakse ka süüa.

Laudu katavad kanarbikutaimed, ruumi sisekujundus meenutab karkassmajade ehitamise algust, ekraanidel jookseb info järgmiste meediasündmuste kohta, laual on väikesed faktikogumikud Eesti kohta. Ainult Cleveroni pakiautomaat andis ajakirjanikele lubatud kingituse asemel veateate, aga seegi viga lubati kiiresti parandada. 

Pressikonverentside ja intervjuude andmise ruumid on valmis ja köetud, väljas leidub ka nurk tossajatele. Homseks on kõik valmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles