Apple ei saa ilma Samsungita

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apple

Kui kohe müügile jõudev iPhone X osutub müügihitiks, võidab sellest ka Apple’i peamine konkurent Samsung, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

Samsung teenib iga Apple’i poolt müüdud iPhone X müügiga 110$, kirjutab The Wall Street Journal. Samsung, mis toodab lisaks nutitelefonidele ka telekaid, külmkappe ja muud elektroonikat, teenib põhilise tulu tehes komponente ka teiste firmade seadmetele. Üks neist, kes ilma Samsungi kiipideta ei saa, on Apple. Ennustatakse, et Samsung teenib iPhone X müügituluna neli miljardit dollarit rohkem, kui Galaxy S8 puhul.

Lõuna-Korea suurtootja Samsung on ainus, kes suudab teha OLED-ekraane ja DRAM-kiipe ülisuurtes kogustes. Kuid isegi sellest tundub väheks jäävat, sest miks muidu tuleb Apple’i uus lipulaev välja kuus nädalat hiljem, kui iPhone8? Igaljuhul Samsungile tähendab see head äri, tuues umbes kolmandiku suurkorporatsiooni kasumist.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles