EASi turundusjuht lahkus ametist (1)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Reinson
Piret Reinson Foto: JAANUS LENSMENT/PM/SCANPIX BALTICS

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) turundusjuhi ametit pidanud ja Eesti brändi loomist vedanud Piret Reinson otsustas ameti maha panna.

Piret Reinson ei lahku siiski EASist. Nimelt otsis asutuse all tegutsev e-residentsuse meeskond konkursiga oma meeskonda turundus- ja kommunikatsioonijuhtidele juhti ning  Reinson kandideeris edukalt sellele töökohale.

EASi e-residentsuse meeskonnas töötavad juba avalike suhete juht, kommunikatsioonijuht, turundusjuht ja meediajuht – need juhid saidki endale alates sellest esmaspäevast Reinsoni näol omakorda juhi.

EASi turundusjuhi tööülesandeid hakkab täitma turundusosakonna arendusjuht Elina Vilja. Eesti brändiga seotud tegemisi hakkab juhtima sama üksuse projektijuht Liisi Toots.

Piret Reinson alustas EASi turundusjuhina tööd 1. juunil 2016. Enne seda oli ta Nordea Panga Baltikumi kommunikatsiooni- ja turunduse juht. EASis oli tema peamiseks ülesandeks Eesti bärndiga tegelemine.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles