HP Sprocket fotoprinter

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: hp.com

Ei tulegi meelde, et oleksin varasemalt Digitarga blogis mõnest printerist pikemalt kirjutanud. HP Sprocket on selles osas erand ja lihtsalt väärib lähemalt tutvustamist! Tegemist on vahva fotoprinteriga, mis annab sulle võimaluse kiirelt ja mugavalt nutiseadmega tehtud pilte paberile printida. Nii ei jää su pildid lihtsalt telefoni mällu kübertolmu koguma vaid leiavad teenitud koha näiteks albumites, vihikukaantel, külmkapil või seinal, kirjutab Marko Palm tehnoloogiaportaalist Digitark.

Hp Sprocket on uus väikest mõõtu fotoprinter, mida saad endaga pea igale poole kaasa võtta

Välimuselt ja mõõtmetelt meenutab ta küll rohkem välist kõvaketast kui printerit ja mahub ilusasti käekotti või jope taskusse. Sprocketil on olemas sisse ehitatud aku, seega ei vaja sa fotode printimiseks seinavoolu ega suurt arvutit. See tähendab, et oled vaba jagama oma fotosid paberil just siis kui soovid ning just neile kellele soovid. Printeriga tuleb iseenesestmõistetavalt kaasa laadimiskaabel, millega saad seadet laadida suvalisest USB pesast. Laadimisajaks on umbes 60-90 minutit. Telia e-poes on printerist saadaval kaks värvitooni – valge ning must. Ei ole vahet, kumb osta, sest värvilisi fotosid oskavad nad mõlemad teha.

Printimine

HP Sprocket äpist on printimine tehtud lihtsaks. Võid pildi kohe vastava nupu abil välja printida või lisada pildile efekte ja kaunistusi. Saad lisada raame, timmida värve ja proovida erinevaid efekte. Juurde võib lisada eri värvi teksti ning erinevaid lõikepilte. Valik on päris suur ja pakub katsetamisrõõmu pikaks ajaks. Printimine on piisavalt kiire ja tore on see, et lõpptulemus on kohe paberil näha.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles