FOTOD: Mazda näitas Tokyo autoshow'l uut ideeautot

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
  • Kompaktne luukpära annab aimu Mazda uue põlvkonna sõidukitest.
  • Ideeauto ühendab Kodo disaini ja uusima Skyactiv innovatsiooni.

Mazda avalikustas täna Tokyo autonäitusel ideeautot Mazda Kai Concept.

Kai Concept, mis ühendab endas järgmise põlvkonna Skyactiv-X bensiinimootorit, Skyaktiv sõidukiarhitektuuri ja senisest küpsemat Kodo disainikeelt, liidab endas tehnoloogia, inseneritöö ja disaini, mis hakkab määratlema Mazda järgmist mudelipõlvkonda, on autotootja veendunud.

Täiendused kõigis dünaamilist jõudlust puudutavates valdkondades võimaldavad pakkuda oluliselt vaiksemat ja mugavamat autosõitu ning tõhusamat jõudlust. Kai Concept esitleb musklilisi soliidseid proportsioone, mis äratavad auto külgedel ellu delikaatse peegelduste voo.

Tänavusel Tokyo autonäitusel toimub ka teise Mazda ideeauto esitlus. Mazda Vision Coupe esitab väljakutse autotootja traditsioonidele, mis lähevad ajas tagasi mudeliteni nagu Mazda Luce Rotary/R130. Vision Couple esindab minimalistlikku Jaapani esteetikat lihtsas, ühesuunalises ja kiiruse tunnetust väljendavas vormis.

Mazda on toonud Tokyos rambivalgusesse ka täiesti uue Mazda CX-8 – kolmerealise linnamaasturi, mis tuleb Jaapanis müüki käesoleva aasta lõpus. Samuti näidatakse Mazda MX-5 ja Mazda MX-5 RF 2018. aasta mudeleid, milles on tehtud hulk edasiarendusi, näiteks on parandatud sõidu kvaliteeti, saavutatud vaiksem salong ja suurendatud värvivalikut. 

45. Tokyo autonäitus on laiemale avalikkusele avatud 28. oktoobrist kuni 5. novembrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles