Kuuldemängud nutitelefonis

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Eesti Rahvusringhääling on äpipoodi lisanud “Raadioteatri” rakenduse, kust saab mugavalt kuulata kuuldemänge, proosat ja luuletusi, mida esitavad eesti näitlejad. Järjejuttude alt leiab nii põnevuslugusid, klassikalist kirjandust, reisikirju, ulmet kui huumorit. Lisaks mitmekülgne valik kuuldemänge, luulekavu. “Üks lugu” pakub lühilugusid elust enesest, mida jutustavad tuntud Eesti inimesed, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

Leia oma lemmiknäitleja Raadioteatrist

Kui varem pidi järjejuttude kuulamiseks sukelduma ERR-i kodukale või äppi, et siis kaevuda arhiivi, kus nii uudistesaadete kui kõikvõimaliku muu sisu vahelt leida otsitud heliriba, siis nüüd on lood koondatud ühte äppi. Õnneks on eesti näitlejad lugenud sisse väga palju tekste. Ka tuntud teatrinäitlejad on enamasti seda võimalust kasutanud, seega on üsna suur võimalus, et igaüks leiab oma lemmiknäitleja hääle Raadioteatrist üles.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles