sTARTUp Day treiler vihjab, mis toimub idufirmade afterparty’del

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Tartu ärifestival sTARTUp Day valmis saanud lõbusa filmitreileri stiilis videoga, mis pilab startup-maailma stereotüüpe ning annab aimu, mis toimub idufirmade pidudel.

Videos saab alustav idufirma Slangwise kutse sTARTUp Day festivalile. See tähendab, et poisid peavad oma toote demo võimalikult kiiresti tööle saama. Algab teekord Tartusse, mis on täis seiklusi, pinget ja ootamatuid takistusi.

Muu seas on näha ka seda, milliseid vahendeid idufirma meeskond sündmuse ees auto pagasiruumi varub. Teiste seas löövad videos kaasa ka youtuber Henri Karpov (Hensugusta) ja koomik Louis Zezeran.

Baltikumi suurim ärifestival sTARTUp Day «From Zero To Hero» toimub 8. detsembril Tartus AHHAA teaduskeskuses. Festivalile oodatakse üle 2500 osaleja ning enam kui 100 esinejat üle kogu maailma.

Samuti toimub hulganisti põnevaid workshope, äriifeede võistluseid, avatud idufirmade demoala ja palju muud põnevat. Õhtu lõpeb suurejoonelise järelpeoga.

Treiler on valminud koostöös produktsioonifirmaga Hilife.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles