Politsei laseb Elisa teenindajad erandkorras oma büroodesse (3)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varahommikul kogunesid inimesed politsei- ja piirivalveameti Mustamäe büroosse, et enne turvariskiga ID-kaartide sertifikaate uuendada.
Varahommikul kogunesid inimesed politsei- ja piirivalveameti Mustamäe büroosse, et enne turvariskiga ID-kaartide sertifikaate uuendada. Foto: Sander Ilvest

Politsei- ja piirivalveamet lubab homme erandkorras nelja oma teenindusbüroosse mobiilioperaatori Elisa teenindajad, et selle operaatori senised kliendid saaksid endale soovi korral mobiilID teha.

«Homme on neljas teeninduses kohal Elisa töötajad, kes sõlmivad soovijatega mobiil-ID lepingud. Kliendid saavad mobiil-ID aktiveerida kohapeal teeninduses kas kliendiarvutis või teenindaja abiga letis,» kinnitas politsei pressiesindaja Viktoria Korpan Postimehele.

Elisa tooteturunduse osakonna juhi Mailiis Ploomanni sõnul on politsei valmis saanud arendusega, mis võimaldab PPA ametnikul ise kliendi eest mobiil-ID taotluse kinnitada ja seeläbi teenuse aktiveerida.

«Tänu sellele saame riigi ja operaatori koostöös avada kolmes Eesti suuremas linnas neli teeninduspunkti, kus Elisa sõlmib kliendiga kohapeal M-ID teenuslepingu ning PPA ametnik aktiveerib kohe ka teenuse,» selgitas Ploomann. 

Elisa teenindajad lastakse kliente teenindama kahes Tallinna (Pinna ja Tammsaare tee), ühes Tartu (Riia 132) ning Pärnu (Aida 5) politsei teenindusbüroos.   

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles