Galerii ja video: uus Chevrolet Corvette ZR1 on kõige võimsam omalaadne

Rait Piir
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Chevrolet tutvustas viimaks oma uut Corvette ZR1 mudelit, mida ettevõte ise nimetab kõige võimsamaks Corvette'iks, mis veel kunagi loodud on.

ZR1 kapoti all on 6,2-liitrine LT5 V8 turbomootor, millel on 563 kW (755 hobujõudu) ja 968 Nm pöördemomenti. Käigukastina on võimalik omale soetada kas seitsmekäiguline manuaal või kaheksakäiguline automaat.

Chevrolet ei avaldanud veel kuigi täpselt, milleks uus muskliauto võimeline on, kuid kinnitas, et tippkiirusena saab kätte 337 km/h. Autot on võimalik osta kahe erineva kerepaketiga: tavaline ja ZTK Performance. Tasuks ära märkida, et tippkuuruse saab kätte ka tavalisega.

ZTK Performance paketiga saab aga kaasa mitmesugused šassii modifikatsioonid, mis parandavad teel püsivust, Pilot Sport Cup 2 suverehvid ja Magnetic Ride Control'i, mis peaks parandama tulemusi kurvides.

Lisavarustusena saab osta ka Sebring Orange Design paketi, mille puhul saab auto omale oranži kuue. Paketiga muutuvad lisaks kere värvile oranžiks ka piduriklotsid, turvavööd ja istmete õmblused.

2019 Corvette ZR1 läheb müüki millalgi tuleval kevadel. Hinda pole Chevrolet veel avaldanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles