Harivad töötoad ja loengud Robotexil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Robotex

Robotexi teeb eriliseks see, et ühe nädalavahetuse jooksul tulevad kokku nii kogenud robotiehitajad kui alles esimest korda robotit nägevad inimesed, nii noored kui vanad tehnoloogiahuvilised, nii eestlased kui välisriikidest külastajad. Just seetõttu on Robotexi kavas ka ulatuslik valik töötubasid, mille seast leiab iga külastaja just oma tasemele ja huvile vastavalt sobivaima. 

Kindlasti ei puudu töötubade valikust traditsioonilised robotiehitamise ja programmeerimise töötoad, ent palju põnevat on ka neile, kes tahavad tehnoloogiamaailmas toimuvast lihtsalt rohkem teada saada. Muuhulgas saab töötubades arutleda tehisintellekti arengu üle, kuulda lähemalt robootika ja pakiautomaatide seotusest, tutvuda värkvõrgu (Internet of Things) võimalustega, saada praktilisi nõuandeid karjääriplaneerimise osas, ja palju muud. Töötubasid viivad läbi Robotexi kaaskorraldajad Tartu Ülikool ja Tallinna Tehnikaülikool ning mitmed ettevõtted ja organisatsioonid nii Eestist kui välismaalt. Töötubadesse tagab koha eelregistreerimine, mis on avatud Robotexi kodulehel: robotex.ee/kulastajale/tootoad. Registreerumine on avatud seni, kuni kohti jätkub. Töötubades osalemine on külastajatele tasuta (*va Little Robot Friends töötuba). 

Foto: Robotex
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles