Tehnoloogianäitusel saab näha humanoide

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Robotex

2017. aastal toimub Robotexi Tehnoloogianäitus juba neljandat korda. Nagu ka varasematel aastatel pakub üritus palju huvitavat mitmetele huvigruppidele: ettevõtetele võimalust tutvustada oma tooteid robootika/ tehnoloogia/ tööstusvaldkonna kontsentreeritud rahvusvahelisele huviliskonnale; robootikahuvilistele külastajatele võimalust näha ja katsuda tooteid, leiutisi, mis ei pruugi üldse veel Eesti või ka maailma turgudele jõudnud. 

Tehnoloogianäitusel saab näha humanoide, lisaks pakutakse meelelahutust kõigile osalejatele VR mängude näol ning mis olulisim Robotexi ülesanne - pakkuda talentidele otsekontakti võimalust kohale tulnud ettevõtetega rääkimaks tulevikuvõimalustest töömaastikul. Meie selleaastaste eksponentide hulka kuuluvad nii mõnedki pikaajalised koostööpartnerid. Näiteks Oomipood, kes sel aastal tuleb välja Pro humanoidroboti ja Engino haridusrobotitega, Flir termokaameraga, Infotark erinevate 3D printeritega. On ka uusi esinejad, nagu Hansab, kes toob näitusekülalisi tervitama ja suhtlema iRoboti. Baasjaam, kes tutvustab suurepärast meelelahutusvõimalust oma VR kohvikus. EstLug mastaapse legolinnakuga. Tallink, kes pakub meie külastajatele erinevaid reisimisvõimalusi ka naaberriikide robootikaüritustele ja mitmed teised huvitavad üllatused, mida peab ise avastama tulema. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles