Nokia 8 – võimsaim Nokia nutitelefon on juba Eestis saadaval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: HMD Global

Starcom esitleb uut Nokia 8 - Võimas ja efektiivne Android nutitelefon, mille protsessoriks on praeguseks hetkeks parim 8 tuumaline Qualcomm® Snapdragon™ 835 protsessor.

Telefoni põhilised võimalused: saksa ZEISS kaameraoptika, uus  Dual -Sight kahepoolse vaatega kaamera režiim, mis võimaldab kasutada nii esi kui ka tagakaamerat korraga,  NOKIA OZO audio tehnoloogia võimaldab ruumilise heli salvestamist 360 kraadi

Telefoni korpus on valmistatud anodeeritud alumiiniumi täistükist, 40 etapilise freesimise ja poleerimise teel. Samuti on telefon pritsmekindel ja vastab IP57 standardile.

Erinevalt enamikest nutitelefonidest on Nokia 8 varustatud "puhta" Android OP süsteemiga, mis ei ole ülekoormatud liigsete rakendustega.

Samuti garanteerib tootja, soome firma HMD Global Nokia 8 regulaarsete ja operatiivsete tarkvara uuenduste saadavuse.

Nokia 8 eriliseks funktsiooniks, nagu nimetab seda tootja on #Bothie, mis on nii foto kui ka video salvestus kasutades mõlemat kaamerat samaaegselt.

Mõlema kaamera pildi kuvamiseks jaotatakse ekraan kaheks.

Lisaks saab läbi kaamera rakenduse  teha nii Facebook kui ka Youtube live ülekannet.

Nokia 8  omadused:

Nokia 8 on varustatud Android Nougat 7.1.1, mis võimaldab kasutada kõiki Google laialdasi võimalusi ja rakendusi ning tänu millele on tagatud pidevad uuendused ja seadme turvalisus.

Facebook live-le lülitamine ühe vajutusega

Kompaksed kaamerad Carl Zeiss optikaga

OZO audio tehnoloogia võimaldab ruumilise heli salvestamist ja taustamüra summutamist

Täiustamaks Nokia 8 jõudlust on telefon rajatud Qualcomm® Snapdragon™ 835 platvormile, mis on mõeldud aku paremale kestvusele. Lisaks toimub protsessori jahutus läbi telefoni korpuse.

Nokia 8 on saadaval matt ja läikivas toonis.

Uusim Nokia ja lisatarvikud telefoni jaoks on Starcomis juba saadaval!

Reedel,  17.11.2017 kell 16.00 ootab  Kristiine keskuse Starcomi esindus  kõiki Nokia fänne uue mudeli presentatsioonile.

Lisainfo on kättesaadav veebilehel www.starcom.ee

Foto: HMD Global
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles