Facebooki veebipood laienes Eestisse

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebook Marketplace
Facebook Marketplace Foto: Kuvatõmmis

Maailma suurim sotsiaalvõrgustik Facebook laiendas alates tänasest Eestisse oma veebipoe nimega Marketplace, kus igaüks saab panna müüki ja osta kaupu oma lähipiirkonnas.

Nagu ikka, saavad kauplejad lisada toodetele fotosid, kirjeldusi, hinna, rubriigi ja muud. Marketplace on avatud Facebooki kasutajatele alates 18. eluaastast. Ostjatel ja müüjatel on võimalus tehingu üle kohe ka Messengeris vestelda ning tasumise tingimustes kokku leppida.

Keelatud on kaubelda näiteks tubakatoodete, alkoholi, loomade, relvade ja täiskasvanutele mõeldud teenuste ja toodetega.

Teenus asub aadressil https://www.facebook.com/marketplace

Eesti portaalijuht: Facebook pole seni erilist mõju saavutanud

OSTA.EE portaalijuhi Gunnar Valge sõnul on Facebook kuulutuste avaldamist katsetanud juba aastaid ja olulist mõju veebiäridele pole avaldanud.

«Jälgime põnevusega, milliseid uusi lahendusi nad välja pakuvad ja mis inimestele tegelikult meeldib. Kindlasti innustab see kohalikke veebiärisid pingutama veelgi parema teenuse nimel,» ütles Valge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles