Uudishimuliku uudiste äpp

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Eestikeelne äpp uudiste lugemiseks? Palun väga – Uudishimu toob ühte äppi kokku uudisteportaalide pealkirjad ja artiklite lühitutvustused. Täispikkuses saab lugeda juba uudise originaalsaidil, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

Lisaks Eesti uudistele on olemas ka BBC ja veel paar välismaist allikat. Vajutades äpis paremal üleval asuvale menüünupule ja edasi rippmenüüst “Allikad”, avaneb väljaannete nimistu. Uudishimuline kasutaja saab endale ise sobivate väljaannete sisu kokku panna. Äpp filtreerib korduvad uudised, mis hoiab ära uudisvoo umbejooksmise sama sündmust kajastavate samasisuliste artiklitega.

Uudishimu loeb uudiseid kiirelt ja reklaamivabalt

On näha, et disainile pole seevastu väga palju rõhku pandud. Kõik on arusaadav, loetav ning lihtne, kuid pole tänapäevaste heade rakenduste silmailu, mis on muutumas inimõiguseks. Äpp on hästi läbimõeldud, kuid kahjuks mitte hea väljanägemisega.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles