Proekspert ja Ilusa koodi auhind

Robotex
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Robotex

Sel aastal toimub Robotex 24.-26. novembrini Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses Pirital. Robotex on Euroopa suurim robootikasündmus, mis toimub koostöös Tallinna Tehnikaülikooli ja Tartu Ülikooliga. Tegemist on tehnoloogiaalase kogupereüritusega, kus on tegevusi nii igas vanuses võistlejale, pealtvaatajale kui ka huvilisele.

Proekspert on üks neist haruldastest ettevõtetest, kus töötajate rahulolu ja õnnetunne on kõige olulisemad. Viimased 4 aastat on Proekspert olnud juhtidevaba organisatsioon, kus keskendutakse parimate IT- ja inseneeriatalentide leidmisele ja nende igakülgsele toetamisele. Tiina Saar-Veelmaa, Proeksperti tööõnnespetsialist, ja Roland Tepp, tarkvarainsener, tutvustavad oma firmat ning räägivad sellest, miks Robotex on nende jaoks oluline ja miks nad annavad välja ilusaima koodi auhinda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles