Makeblock toetab Robotexi!

Robotex
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Robotex

Robotex soovib Eesti Vabariigile 100. sünnipäevaks kinkida robootikasündmuse, mille raames on eesmärk saada maailma suurimaks. Selle raames jagas Robotexi meeskond oktoobris 100 robotit haridusasutustele ja huviringidele üle kogu Eesti. Sel aastal jagati mBot roboteid, mille pani välja Makeblock.

Lähemalt firmast  Makeblock Co., Ltd

Makeblock Co., Ltd on robootika start-up Shenzhenist, mis asutati 2013. aastal. Selle peamiseks brändiks on 2011. aastal loodud Makeblock, juhtiv haridusliku robootika platvorm isetegijatele, hobihuvilistele, õppuritele ja haridustöötajatele. Makeblock võimaldab inimestel oma ideid ellu viia, kasutades selleks erinevaid isetegemise komplekte, mis sisaldavad üle 500 erineva mehaanilise ehitustüki, lihtsaid elektroonikamooduleid, graafilist programmeerimistarkvara ning tavalisi ja e-kursuseid. Olles tänaseks rõõmustanud üle 3 miljoni õpilase, haridustöötaja ja huvilise rohkem kui 140 riigis on Makeblock endiselt kasvamas. Makeblock’i tooted on jõudnud paljudesse kodudesse ning rohkem kui 20 000 kooli. Makeblock on robootikafirma, mille eesmärk on lihtsustada loomisprotsessi ning võimaldada kõigil oma ideede elluviimist nautida.

Makeblock’i loojaks ja juhiks on Jasen Wang (Jianju Wang), kes on robootikahuviline insener Anhuist, Hiinast. Aastal 2013 nimetati ta Forbes Hiina poolt alla 30. aastaste Hiina ettevõtjate Top 30 hulka. Peale õhusõidukite disaini alase magistrikraadi omandamist Northwestern Polytechnical ülikoolis ja aastast töökogemust pani Jasen aluse Makeblock’ile, sest uskus, et isetegemine ja asjade loomine võimaldab inimestel innovatsiooni ja tehnoloogia abil areneda ja kasvada.

Makeblock’i eesmärk on aidata inimestel ideid ellu viia, julgustada loovust ning viia haridus järgmisele tasemele. Integreeritud platvorm, hariduslike STEM toodete suur valik ning aktiivne ja abivalmis kogukond võimaldavad Makeblock’il pühendada end oma klientidele ning ühiskonnale ja avada uusi võimalusi innovatsiooniks.

Millised robotid koolidele jagati? Vaata siit:

https://www.youtube.com/watch?v=chkpweFx6G4

Mis on Makeblock? Vaata siit:

https://www.youtube.com/user/Makeblock

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles