Robotex muutus tasuliseks (1)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robotex
Robotex Foto: Robotex

Täna algab Tallinnas Näituste messikeskuses kolm päeva kestev robootikasündmus Robotex, millele pääsemiseks otsustasid korraldajad sel aastal esimest korda pileti kehtestada.

«Seoses ürituse kasvuga ning vältimatu eelarvelise muudatusega on Robotexi meeskond otsustanud kohapeal kehtestada üritusele pileti,» teatasid messi sündmuse korraldajad.  

Tasuta pääsevad messile need, kes enne tänast endale internetis pileti ostsid. Piletihind kohapeal on lastele 2 eurot (kuni kaheaastastele lastele on sissepääs tasuta) ning täiskasvanutele 5 eurot.

Robotexi korraldaja on MTÜ Robotex ning kaaskorraldajad Tartu ülikool, Tallinna tehnikaülikool ja Riigikantselei Eesti Vabariik 100 meeskond.

Kolme päeva jooksul saavad Robotexi külastajad osa robotivõistlusest, tehnoloogianäitusest, konverentsist ja töötubadest. Sündmusel on väljas 70 eksponaati ning ligi 1600 robotit, mida on võrreldes eelmise aastaga poole rohkem.

Osalejaid on 26 riigist.

Sündmuse osaks on ka täna-homme toimuv tehnoloogiakonverents, millele pääsemiseks tuleb lunastada eraldi pilet (kahe päeva pilet maksab 99 eurot).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles