Tuntud Eesti iduettevõte osteti ära

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarkvaraettevõtte Zero Turnaround asutaja Jevgeni Kabanov
Tarkvaraettevõtte Zero Turnaround asutaja Jevgeni Kabanov Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

USA tarkvaraettevõte Rogue Wave Software ostis ära ühe edukama Eesti iduettevõtte, Java arendajatele kasulikke töövahendeid loova ZeroTurnaroundi.

ZeroTurnaround on loonud kolm rakendust nimega JRebel, XRebel ja XRebel Hub ning need aitavad koodimuudatuste sünkroonimise teel arendajate aega kokku hoida. Tehnoloogiat kasutab üle 5200 ettevõtte ja nende 65 000 aktiivse kasutaja enam kui 90 riigis, teatavad ettevõtted portaalis Newswire.

Rogue Wave Software on 1989. aastal loodud klassikaline laia profiiliga tarkvaraettevõte. ZeroTurnaroundi nõukogu esimees on nüüd Roger Donovan Colvin. Tehingu hinna ja Eesti kontori saatuste kohta pooled teates infot ei andnud.

Aastal 2007 loodud ning enam kui 15 miljonit investeeringuid kaasanud ZeroTurnaroundi Eesti üksuses on palgal 84 inimest, ettevõtte looja ja juht Jevgeni Kabanov on valitud ka Eesti aasta ettevõtjaks aastal 2015. Ettevõtte selle aasta prognoositav käive on 33 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles