Taxify hulljulge laienemine sai jätku: teenus vallutas Austraalia suurlinna Sydney

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sydney
Sydney Foto: Vida Press

Eestimaise transpordiplatvormi Taxify agressiivne laienemine eri kontinentidele ja suurlinnadesse sai eile olulise jätku, kui teenus laienes Austraalia suurlinna Sydneysse.

Taxify asutaja ja tegevjuhi Markus Villigu sõnul on ettevõte Pariisi väga eduka avamise järel enesekindel konkurentsi pakkuma suurlinnades üle kogu maailma. Seni on laienetud peamiselt Euroopa ja Aafrika turgudele ning viimasel ajal Hiina jagamisettevõte Didi suurinvesteeringu toel.

«Ettevõte käivitas teenuse Sydneys üle nelja tuhande registreerunud juhiga ning rakenduse on tänaseks endale alla laadinud tuhanded kohalikud, mis näitab selget huvi Taxify teenuse vastu nii juhtide kui klientide poolt,» ütles Villig.

Taxify vahendustasu on Austraalias 15 protsenti, mis on Uberi ja teiste konkurentidega võrreldes pea poole väiksem.  

Edasi plaanib ettevõte laieneda mitmesse linna Austraalia sees ning avada teenuse Kanadas Torontos.

Aastal 2013 loodud Taxify platvormil tegutseb täna globaalselt üle 100 000 juhi. Taxify tegutseb 28 linnas ja 21 erinevas riigis.

Augustis 2017 alustas Taxify koostööd maailma suurima sõidujagamisteenust pakkuva platvormiga Didi Chuxing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles