Instagrami uued tuuled (1)

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Üks suurimaid sotsiaalmeediavõrgustikke hakkab toimima uut moodi, proovides kasutajate käitumist ja soove rohkem ette ennustada, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

HASHTAGID LOOVAD SOTSIAALMEEDIAVÕRGUSTIKU

Instagram koosneb justkui kahest poolest. Üks neist on ruudukujulised fotod, teine aga see, mis loob sellest sotsiaalmeediavõrgustiku ehk hashtagid. Kui varem sai hashtagidega toimetada neid otsides või siis pildi all olevale vajutades, siis nüüd on Instagram tutvustamas uut viisi. Edaspidi saad hashtagi followda samal viisil nagu jälgid inimesi, kirjutab The Verge. Instagrami algoritm valib konkreetse hashtagi kõige populaarsemad pildid ja segab nad main feedi ehk nende fotode sekka, mis scrollides silme eest läbi jooksevad. See on ühe suurima suhtlusvõrgustiku fundamentaalne muutus. Tänu sellele hakkavad lisaks sõprade koera- ja toidupiltidele automaatselt sisse tulema ka kallid autod, tänavamood jms.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles