Samsungi uusim Galaxy A8 jõuab lõpuks ka Eesti turule

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Galaxy A8
Galaxy A8 Foto: tootja

Tuleva aasta alguses jõuab lõpuks ka Eesti turule Samsungi keskklassi mobiilide A-seeria suurim ja võimsaim mudel Galaxy A8, millel on esimese selle tootja telefonidest ka kaks selfie-kaamerat.

Seni on Eestis olnud aastaid edukalt müügil sama seeria väiksemad A5 ja A3 erinevate aastakäikude mudelid. Nüüd jõuab siia ka suurim, ehk Galaxy A8 (2018), millel on  äärest ääreni ulatuv 5,8-tolline ning kuvauhtega 18,5:9 Infinity Display ekraan ja lipulaevadele sarnanev kumer disain.

Telefoni kaks esikaamerat on vastavalt 16- ja 8-megapikslised ning eraldiseisvad, võimaldades hõlpsasti kaamerate vahel liikuda ja valida oma selfie jaoks sobiv lahendus. Lisaks saab kahe esikaameraga luua profikaameraga võrreldava sügavusefekti ning lisada piltidele nn virtuaalsed kleepsud ehk sticker’id.

A8 telefoni tagakülg on varustatud ühe 16-megapikslise kaameraga. Kvaliteetsete videote filmimiseks on seadme kaameral video digitaalne stabiliseerimistehnoloogia (VDis) ning hyperlapse’i funktsioon, millega saab teha kiirelt liikuvaid time-lapse’i stiilis videoid.

«Uue Galaxy A8 puhul lisanduvad telefonile paljud Samsungi lipulaevade juures tuntud elemendid, näiteks kasutajate poolt soojalt vastu võetud suur Infinity Display ekraan ja sõrmejäljelugeja. Uuendusena on nüüd A-klassi nutitelefonil kaks esikaamerat ja Live Focus funktsioon,» tutvustas seadet Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma.

Telefonil on Samsungile omane Always On Display funktsioon, mille abil kuvatakse ekraanil olulisim info ilma seadet lukust lahti tegemata. Galaxy A8 on IP68 vee- ja tolmukindluse sertifikaadiga, salvestusruumi jaoks on telefonil 32GB sisemälu ning seda on võimalik SD kaardi abil laiendada sadade gigabaitideni.

Galaxy A8 eeltellimine Eestis algab 2018. aasta jaanuarikuu esimeses pooles ning seade jõuab vabamüüki jaanuari lõpus. Euroopas tuleb Galaxy A8 müügile kolmes erinevas värvilahenduses – must, kuldne ning Galaxy S8 värvilahendusest juba tuttav nn orhideehall.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles