7 põhjust, miks pühadepilte just Google Photos abil üles laadida

Erki Oras
, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Pühadeaeg on pidude aeg, inimesed on lõbusamad ja rõõmsamad. Pole siis ime, et siis kipume me ka tavalisest rohkem pilte klõpsima. Jagatud rõõm on aga teatavasti topeltrõõm ning ’kama tuleb sheerida’ nagu üks vana reklaam meile õpetas. Ehk siis pilte mõne rakenduse abil pilveteenusesse üles laadida. Rakendusi-pilveteenuseid on tänapäeval mitu ning erinevate funktsionaalsustega, kuid allpool peatume Google Photol, kui ühel mitmekülgsemal, kirjutab Erki Oras tehnoloogiaportaalist Digitark.

Google Photos on pildihaldusteenus, mis töötab kõikjal st nii lauaarvutites kui nutiseadmetes ning erinevate operatsioonisüsteemidega. Rakenduse kasutajaliides on jagatud neljaks: assistent, fotod, albumid ja jagamine. Assistent jagab erinevaid õpetusi, toob välja erinevaid fotomälestusi kasutaja ajajoonel ning pakub fotodest tehtud lahedaid videoid ning animatsioone. Fotode all on kõik kasutaja pildid ning albumid pakuvad neidsamu fotosid mugavalt organiseerituna nii pildistamise aja kui koha järgi. Jagamisfunktsiooni all aga näeb kõiki jagatud albumeid ning mõistagi saab neid sinna igal ajal ka lisada.

Pakume teile 7 mõjuvat põhjust, miks oma piltide haldamisel kasutada just Google Photos rakendust.

PIIRAMATU MAHT

Kui reeglina on igasugustel pilveteenustel tasuta maht piiratud, siis Google Photos pakub unikaalset teenust, mis võimaldab sinna laadida nutiseadme kvaliteediga fotosid ilma igasuguse mahupiiranguta ilma sentigi maksmata. Professionaalse digikaameraga tehtud suuremahulistel fotodel on tasuta piltidele paraku siis piirang.

LOO JA JAGA ANIMATSIOONE NING KOLLAAŽE

Fotod on ju toredad, kuid tulevik kuulub liikuvatele piltidele. Google Photos võimaldab kasutaja poolt valitud piltidest luua animatsioone ehk siis slaidi-show’sid mugavate gif-failidena. Samuti saab fotodest moodustada kollaaže, mis on meeleolukamad tavalistest fotodest. Kogu protsess on lihtne ja meeldivalt intuitiivne.

LOO FOTODEST LÜHIVIDEOD

Animatsioonid on toredad, kuid videod on tõeliselt ägedad. Videofunktsioon sarnaneb paljuski animatsiooniga, kasutaja võib valida fotode esitusjärjekorda, video pikkust ning isegi lisada videole heli või muusikat vastavalt oma valikule. Peale video valmistamist saab selle salvestada ning jagada näiteks sotsiaalvõrgustikus.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles