Äpp, mis on sinu parim sõber tööturul (1)

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Sa pole praegusel töökohal rahul? Või on okei, aga siiski võiks rohkem teenida? Või töötada paindlikuma graafiku alusel? Kui jah, siis Meet Frank on hea abiline tööotsinguil. Ainus, keda võid lõpuni usaldada, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

MeetFrank on äpp, kus tööotsija ei pea tegema muud kui paari minutiga vastama mõnele küsimusele oma võimete ja oskuste kohta. Seejärel hakkab Frank soovitama olemasolevaid tööpakkumisi. Otsija võib seda teha kasvõi oma vanal töökohal, kartmata, et ülemus või keegi teine teada saaks. Frank pakub vaid avaliku palgaga töökohti, jättes otsija info kuni esimese otsekontaktini anonüümseks. Nii saab muretult ja väga lihtsalt maad kuulata, kas ehk kuskil on paremad töötingimused ja kas olemasolev vastab turuväärtusele.

MeetFranki kaudu otsivad töötajaid ka kümned tuntud ettevõtted. Suurim nõudlus paistab olevat IT-oskajate järele. Eestis nagu kõigis Põhjamaades on suur nõudlus IT-spetsialistide järele. Kõik selle elukutse esindajad on juba hõivatud ja nii jääb üle kas osta spetsialist parema palga ja töötingimustega üle või siis leida sobiv tööjõud väljastpoolt.

Edasi loe Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles