Aastaga kaotas konkurentidele enim kliente Tele2

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 esindus.
Tele2 esindus. Foto: Viktorija Savicka/

Möödunud aastal kaostas konkurentidele kõige enam mobiilikasutajaid Tele2, selgub Tehnilise Järelevalve Ameti numbriliikuvuse statistikast.

Selle kohaselt on võitis Elisa teistelt operaatoritelt aasta jooksul 5948 inimest ning Teliasse liikus 1356 klienti. Tele2 kaotas aastaga konkurentidele aga kokku 7299 klienti.

Tehnilise Järelevalve Ameti statistika kohaselt liikus 2017. aasta detsembris kokku 7875 numbrit, millest 7453 olid mobiiltelefoni- ja 422 tavatelefoninumbrid. Detsembris tühistati kokku 8688 numbri teisaldamise avaldust, millest 8616 olid mobiiltelefoni- ja 72 tavatelefoninumbri teisaldamise avaldused.

Liikunud numbrite arv kajastab reaalsete tava- ja mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde. Liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping. Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles