Siin need on: lekkisid supertelefoni Samsung S9 andmed (1)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Galaxy S9 lekkinud ümbris
Samsung Galaxy S9 lekkinud ümbris Foto: Reddit

Kinnitatud andmeil juba veebruaris Barcelona MWC messil maailma palge ette toodava Samsungi uue lipumobiili Galaxy S9 tehnilised anded lekkisid jaemüügipakendi kujul kogemata internetiavarustesse.

Palju karbil just näha pole, kuid näiteks võib välja lugeda, et telefonil saab olema «superkiire» kaamera ning üllatusena ka AKG toodetud stereokõlarid – neid pole juba hea tükk aega ühelgi tuntud telefonil olnud (erandiks Pixel 2 XL). AKG on seni tootnud Galaxy tipptelefonidele ka kõrvaklappe ja need on tõesti väärt kaup.

Näeme ka seda, et telefon tuleb 5,8-tollise QHD+ Super Amoled ekraaniga ning telefoni välisvorm on sarnaselt S8-ga ümarate nurkade ja kumerate servadega. Jätkuvalt on see veekindel – IP68 sertifikaadiga.

Selfie-kaamera saab mobiilil olema koguni 8-megapiksline ning põhikaamera 12-megapiksline. Varustatud on see Dual Pixel tehnoloogiaga, optilise pildistabilisaatoriga (OIS) ning videoid saab teha ka eriti aeglustatud režiimis. Objektiive on taas kaks – ühe ava suuruseks f/1.5 ja teisel f/2.4. Põhimälu on mobiil 64 GB ja RAM 4 GB.

Uus mobiil tuleb Samsungile omaselt kahes variandis: Galaxy S9 ja S9+ (6GB RAM ja 512 GB ROM). Telefonil on jätkuvalt iiriseskänner.

Allikas: Gadgets360

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles