Vau, Samsung Note 8!

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Henry Jakobson

Ma ei ole kunagi ostnud ühtegi tehnikavidinat, mis vastab mu vajadustele. See peab olema parem. See peab tegema kõike seda, mida ma talt ootan ja veelgi rohkem. Minu jaoks on see oluline, sest ma ei taha avastada end olukorras, kus mul tuleb millegagi hakkama saada, aga olemasolev agregaat jääb selle jaoks liiga lahjaks. Ma suudaks elada teadmisega, et mul seda ei ole, aga teadmine, et minu omast ei piisa, ei sobi mulle kuidagi. See käib nii arvuti, tahvli, telefoni, teleri ja muu kohta, kirjutab Henry Jakobson tehnoloogiaportaalis Digitark. 

Mul on väga hea telefon. Taskus on mul sügava kriimuga Samsung S8+ ja ma pole sattunud veel olukorda, kus see olemasolev telefon oleks mind alt vedanud. Vastupidi. See on pakkunud mulle järjepanu rõõmustavaid avastusi, kus ma käsi rõõmust kokku löön, sest ma ei suuda uskuda, et see telefon tuleb ka sellega toime. Peagi peale minu telefoni tuli aga turule uus telefon, millest kõik rääkisid ja selleks on Samsung Note 8, mida paluti mul uurida ja vaadata, kuidas see mulle istub.

Mulle meeldivad kõik uued gadgetid. Ma võikski neis päevad läbi aega veeta kui mu laste ahned sõrmed kõike enda poole ei kisuks. Seepärast tuleb mul süvenemiseks ja millegi uue uurimiseks leida mõni rahulik nurgatagune ja jätte lastele mulje, et mind pole kodus. Mu abikaasa nimetab seda petuvärgiks. Mina nimetan seda nupukuseks.

Kuidas aga testida uut toodet kui ma olen ju kõigest tavakasutaja? Ma arvan, et tavakasutaja parim viis toodet testida, on testida seda nagu tavakasutaja. Mõttega – kas ma ostaksin?

Mis on tänapäeva telefonide kõige tähtsamad parameetrid, mida tavakasutaja poodi minnes vaatab? Ma ei oska öelda maailma keskmist, aga mina vaatan peamiselt akukestvust, kiirust, kaamera omadusi, disaini, suurust, raskust, ekraani ja vau-faktorit.

AKU

Pole tüütumat asja kui telefon, mille aku kestab lühemalt kui sinu päev. Ma mõistan, et aku saab kiiremini tühjaks, kui sa veedad päev otsa Youtube videosid vaadates (või lapsele näidates, kui sa teda hambaarstile viid, et ta ei saaks aru, kuhu ta läheb), sest siis sa oled sellega arvestanud, et päev jääb pikaks ja tuleb leida viis kuidagi laadida. Kuid kui tavakasutuses (see, mida sa oled harjunud iga päev tegema) kustub su telefon enne kui su silm, on see lubamatu.

Samsung Note 8 sai selles vallas suure linnukese kirja. Ma ei tea, kas see oli seetõttu, et mu enda telefon on ligi aasta vana, aga suurem Note 8 sai isegi paremini hakkama kui mu olemasolev telefon, mis on ka väga hea akukestvusega. Eriti arvestades kui suured need mõlemad on. Nende ekraanid on ju tohutud ja ometi kui ma õhtul Note 8 vooluvõrku panin oli seal särtsu veel piisavalt, et ka järgmisest päevast pool vastu pidada.

Vaata Digitargast, mis on Note 8 vau faktor. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles