Taxify võttis Austraalias järgmise suurlinna ette

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify asutaja ja tegevjuht Markus Villig
Taxify asutaja ja tegevjuht Markus Villig Foto: MARTIN BUREAU/AFP

Eesti päritolu sõidujagamisrakendus Taxify jätkas laienemist Austraalias, käivitades teenuse suurlinnas Melbourne'is.

Taxify avas teenuse Melbourne'is rohkem kui 10 tuhande registreerunud juhiga. Lisaks on enne teenuse käivitamist Taxify rakenduse alla laadinud juba kümned tuhanded kohalikud, andis ettevõte teada pressiteate vahendusel. Melbourne'is on Taxify teenus kättesaadav 25. jaanuari varahommikust kohaliku aja järgi.

«Sydney eduka avamise järel on huvi teenuse vastu olnud ülimalt kõrge. Tänasest saavad ka Melbourne'i elanikud valida kohalike alternatiivide seast soodsaima ja kvaliteetseima sõiduteenuse,» selgitas Taxify asutaja ja tegevjuht Markus Villig.

2018. aastal on ettevõttel plaanis nii jätkata laienemist kui tugevdada turupositsiooni olemasolevatel turgudel. «Plaanime teenuse avada mitmetes uutes linnades Austraalias, Euroopas ja Aafrikas,» lisas Villig. 

Taxify on 2013. aastal asutatud eestimaine tehnoloogiafirma, mis arendab ülemaailmset transpordiplatvormi. Taxify tegutseb rohkem kui 30 linnas ja 23 erinevas riigis, vahendades aastas kümneid miljoneid sõite. Firmas töötab üleilmselt üle 400 inimese.

2017. aasta augustis alustas Taxify strateegilist koostööd maailma suurima sõidujagamisteenuse pakkujaga Didi Chuxing. Taxify rakendus on saadaval iOS ja Android platvormidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles