Telia allus survele: esindused Põlvas ja Valgas jäävad alles

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Telia esindus kolib varsti Euronicsi kauplusesse.
Valga Telia esindus kolib varsti Euronicsi kauplusesse. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Telekomiettevõte Telia otsustas järele anda avalikkuse survele ning loobuda esinduste sulgemisest Põlvas ja Valgas.

Telia teatel jätkavad need tööd seni, kuni leitakse sobiv partnerlahendus Telia kohaloleku säilitamiseks mõlemas piirkonnas.

«Kohalik kogukond andis meile tugeva signaali, et Telia kohalolek Põlvas ja Valgas on oluline. Suhe ja koostöö kohalike kogukondadega on meile oluline ja otsime praegu aktiivselt partnereid, kellega koostöös saaksime Telia esindatuse nii Põlvas kui Valgas säilitada ka edaspidi. Kuni uue lahenduse leidmiseni vähenevad mõningal määral esinduste lahtiolekuajad,» ütles Telia Eesti ärikliendiüksuse direktor Tarmo Kärsna.

Kärsna kinnitusel käib praegu töö selle nimel, et leida partner või partnerid, kellega koostöös saaks Telia endiselt regiooni kohale jääda. Täpsed lahendused on veel lahtised, kaalumisel on erinevad võimalused ning arutusel erinevad koostöömudelid.

«Hetkel on kõige olulisem see, et Telia ei kao piirkonnast kuhugi. Oleme siiralt tänulikud nii oma klientidele kui kohalikule kogukonnale selge sõnumi eest, et Telia kohalolek Põlvas ja Valgas on sedavõrd tähtis,» lisas Kärsna.

Esialgsete plaanide kohaselt tahtis Telia need esindused ärilistel kaalutlustel sulgeda sel nädalal. Kohalike pahameel oli suur ning Valgamaa omavalitsused ähvardasid ettevõtte teenustest sootuks loobuda.

Valga esindus on avatud teisipäevast reedeni kell 10–18 ning laupäeviti kell 10–15 (suletakse praegusega võrreldes tund varem). Põlva esindus jääb avatuks esmaspäevast reedeni kell 9–18 (praegu oli avatud ka laupäeviti, veebruarist enam mitte).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles